Arrangør

Torghatten Maraton arrangeres av Sport Torghatten IL, som holder til ute på Torgøyan i Brønnøy kommune.

Sport Torghatten har lang tradisjon med å arrangere løp og mosjon, og har i dette arrangementet samlet distanser som passer for alle uansett ambisjon, alder eller nivå.

Torghatten Maraton ble arrangert første gang i 2015, etter at ildsjeler dro det hele i gang. Siden da har vi erfart og lært, flere ildsjeler er kommet til, lokalbefolkningen stiller opp, og vi er til sammen ganske gode til å arrangere.

Løpsarrangementet er ment for alle som er glad i å løpe og trimme, ikke bare lokale, men også tilreisende fra inn- og utland, og alle som ønsker å være publikum.

Vi opplever å få utrolig mange positive tilbakemeldinger fra deltagere, både ift. selve arrangementet og ikke minst den flotte naturopplevelsen som distansene inviterer til.

Naturopplevelsene er vi heldige som har her hos oss, men uten sponsorer, frivillige og ildsjeler vil det ikke være mulig å arrangere Torghatten Maraton. Vil du være med å bidra, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi vet at det er viktig for de som deltar at distanser stemmer og at tidtaking og resultat blir riktig. Derfor er de fleste distansene i arrangementet kontrollmålt. Og vi bruker innleide profesjonelle tidtagere (fra EQ Timing), med topp moderne tidtakingsutstyr.

Vi vil gjerne at du tar kontakt med oss (telefon, e-post eller snakke direkte med oss), om du har meninger, innspill eller tips (positivt som negativt). Vi er mer enn mottagelig og tar gjerne imot innspill, slik at vi kan legge enda bedre til rette, for at Torghatten Maraton skal være en positiv opplevelse for alle.

Sport Torghatten IL
Postboks 149
8901 Brønnøysund
NORGE

ProsjektlederLiv BentzenMob.: 482 71 484
ArrangementsansvarligJohn-Andreas Lorentzenpost@torghattenmaraton.no
SponsorTommy JohansenMob.: 952 33 638
PåmeldingHanne Solbergpost@torghattenmaraton.no
LøyperArnfinn Torgnes
TidtakingEQ Timing
MediaLiv Bentzen
KlubblederJohn-Andreas Lorentzen

Øymaraton på Sør-Helgeland